Vi genskaber kontakten mellem dig og omverdenen

Mobilreparation i Odense
Med mere end 20 års erfaring med reparation af populære mærker såsom Apple, Dell, Lenovo, HP, Acer og Asus, så er din enhed i erfarne hænder.
Vores værksted ligger på Skibhusvej i det centrale Odense. Vi sidder klar til at genskabe kontakt mellem dig og omverdenen i tilfælde af smadret og ødelagt elektronik.

Vi reparerer din:

Smartphone

Tablet (iPad)

PC og Mac


Hurtig reparationstid og online tracking

Vi tillader os at prale lidt med vores reparationstid, da vi kan udføre en mobil reparation på under 10 minutter. Vi har desuden online tracking tilkoblet vores hjemmeside, så du hele tiden kan følge med i hvad, status er med din reparation.


Afhentning og levering
Du er velkommen til at komme forbi vores værksted i Odense i forbindelse med en reparation. Dog både henter og bringer vi også gerne på hele Fyn. Du kan også vælge at sende din enhed til os.
https://www.mobil-rep.dk/send-din-enhed/


Sikkerhed og fortrolighed
Vi behandler naturligvis alle sager med sikkerhed og fortrolighed, og i den forbindelse tilbyder vi altid backup af din data inden en mobil reparation eller lignende.


24 Måneders reklamation

Foruden sikkerhed og garanti for professionel service, tilbyder vi også 24 måneders reklamation alle vores reparationer. Såvel mobil reparation Odense som PC reparation. Som en ekstra service og fordi, vi ved, hvor vigtig kommunikation til omverdenen er for dig, tilbyder vi desuden også gratis lånetelefon, mens din egen er under reparation.


Kontakt os online

Hos Mobil-Rep går vi meget op i at yde den bedst tænkelige oplevelse i en situation, der er så irriterende, som det nu engang er at have smadret eller ødelagt elektronik. Derfor har vi online kundeservice, som betyder, at vi sidder klar til at besvare, hvad end spørgsmål, du måtte have omkring reparationer eller andre af de serviceydelser, vi tilbyder.

https://www.mobil-rep.dk/kontakt/